Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet!
Kemissä Lahjan Paikka -myymälässä pääosassa on hapanleipä.
Majakka on siirtynyt uusiin tiloihin Monikulmaan. Sisäänkäynti Pohjoisrantakadulta.
Yhdistystoiminta on kesälomalla. Syyskausi käynnistyy keliakiaviikon tapahtumilla syyskuun alussa.
Gluteenittomia makeisherkkuja pääsee keräämään parin tunnin ajan
Keliakialiitto valitsi idean, jossa oli uudenlaista ajattelua.
Tilaukset lauantaihin 4.5. mennessä.
Ruokailu järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa Saarenotassa, osoitteessa Sotisaarentie 130.
Helmikuun gluteenittomaan iltaan ei poikkeuksellisesti kerätä henkilökohtaisia ennakkovarauksia, vaan tehdään iso yhteistilaus. Kaikki tuotteet ovat ostettavissa Majakassa keskiviikkoiltana 6.2.
Vuoden 2019 ensimmäistä gluteenitonta iltaa vietetään keskiviikkona 6. helmikuuta klo 18 alkaen. Teemme tilauksen leipomoon, mutta siitä tarkempia tietoja lähempänä iltaa. Paikkana on Järjestötalo Majakka, mutta tästä lähtien käytössä on isompi kokoushuone, Messi. Sekin löytyy talon toisesta kerroksesta. Osoite on Keskuspuistokatu 6, sisäpihan kautta sisälle ja hissillä ylös. Kulkureitti on esteetön. Tervetuloa mukaan!